RING OSS - 031-781 24 58

Grindar

RING OSS - 031-781 24 58

Stängsel

Ett villastängsel som finns att köpa hos oss.

Förutom grindar har vi även stängsel att erbjuda er som kund som passar både privatpersoner och företag. Kontakta oss så hittar vi stängsel eller grindar som passar just er. 

De 5 populäraste stängslen 

Flera stängsel som vi erbjuder går perfekt att komplettera med grindar som även de går att köpa hos oss. Stängsel som vi har till ert förfogande är följande:

Stängsel till både skolor och förskolor

Ett stängsel som lämpar sig till både förskolor och skolor. Stängslet är 1,2 meter med högt flätverk och en maskstorlek om 40X40 mm samt en ståltråd på 3 mm. Maskstorleken är något mindre för ett förskolenät för att undvika att förskolebarn klättrar i nätet.  

Palissadstängsel anpassat till bostäder 

Stängslet som är framtaget med särskilt hänseende gällande säkerheten. Ett palissadstängsel är områdesskydd som tack vare sin konstruktion och utformning säkerställer en lång livslängd då risken för skador på grund av åverkan är väldigt liten. Detta stängsel ger dig möjligheten att anpassa det estetiskt till arkitekturen omkring. Ett stängsel som passar er som ställer krav på ett kostnadseffektivt stängsel i kombination med säkerhet och estetik.

Stängslet du drömmer om till din villa

Stängsel som lämpar sig perfekt till alla villor runt om i landet. Ett stängsel med en höjd på 800. 1200 mm, maskstorlek om 50X50 mm och 3mm ståltråd. Efter er som kunds behov och förutsättning påverkas såväl ert val av nät. Önskar ni en ökad livslång på stängsel rekommenderar vi att ni väljer en kraftigare spänntråd alternativt en överliggare. Komplettera gärna ditt villastängsel med en lämplig grind. Vi har ett brett sortiment av grindar, där du som kund kan hitta den grind som passar detta stängsel bäst. 

Stängslet till idrottsanläggningen

Stängsel till idrottsanläggningar är tillverkade för att motstå bland annat stötar. Ett idrottsstängsel har ofta en maskstorlek på 50x50 mm med en trådgrovlek på 4 mm. Höjden på stängslet kan variera beroende på omgivning. Men även omgivningen, förutsättningar samt ditt behov avgör val av nät, det vill säga höjden, maskans storlek och trådens grovlek. 

Det perfekta industristängslet 

Detta stängsel är ett 2 meter högt flätverk med en maskstorlek om 50X50 mm och 3 mm ståltråd. Vanligtvis monteras ett överklättringsskydd som består av tre rader taggtråd som överklättringsskydd på ett traditionellt industristängsel monteras vanligen tre rader taggtråd överst vilket ger en totalhöjd på 2,40 meter.