RING OSS - 031-781 24 58

Grindar

RING OSS - 031-781 24 58

Om oss

Välkomna till oss på Cami gruppen AB.

Välkomna till Cami Gruppen AB. Ett rikstäckande företag med 20 års erfarenhet i branschen och som grundades år 1994. Företaget har sitt ursprung from Cami stängsel och då med  huvudverksamhet inom områdesskydd. Sedan 1994 har företaget fortsatt sin utveckling och expansion. År 2010 tog företaget ett stort kliv framåt i sin fortsatta utvckling, expansion och blev en av det starkare aktörerna på marknaden. Detta tack vare att man 2010 förvärvade Port & Passageteknik AB som med 20 års branscherfarenhet kompletterade vårt erbjudande inom motorer och automatik. 

Kontakta oss om du är intresserad av grindar och övriga produkter vi har att erbjuda. 

Cami Gruppens 3 affärsområden

Vi är ett företag med expertis inom bland annat grindar, stängsel och passagteknik. Vi har även valt att specialisera oss på tre specifika områden så att vi kan erbjuda den bästa möjliga servicen till ni som kund. Dessa tre områden är följande;

  1. Cami Stängsel
  2. Cami Passageteknik
  3. Cami Proffs

Företagets utmärkelser 

Vårt företag har flera år blivit utsedda till såväl gasellföretag av Dagens Industri som Årets Superföretag av Veckans Affär. Dessa utmärkelser är vi otroligt glada över och det ger oss motivation att hela tiden utvecklas och se till att ni som kund alltid får den lösning som passar er bäst.

 Utmärkelse från Dagens Industri  Utmärkelse från veckans affär