RING OSS - 031-781 24 58

Grindar

RING OSS - 031-781 24 58

Grindar

Grindar till både industrier och bostäder

Ett av våra expertis områden är grindar. Vi har en bred expertis inom alla typer av grindar, oavsett om ni vill införskaffa en grind till bostaden, förskolan eller industrin. Med hjälp av vår expertis kan vi hitta den helhetslösning som passar er. Utöver grindar säljer vi även stängsel till både villa och industri samt områdesskyd och passersystem som lämpar sig för både företag och privatpersoner.

Kontakta oss om ni är intresserad och vill veta mer om grindar och övriga produkter. Vi besvara alla frågor och hjälper er att hitta just den helhetslösning som passer ni som kund. 

Det 4 populäraste grindarna 

Vi har plockat fram fyra grindar som både är av högsta kvalité och som passar både företag som privatpersoner. Dessa fyra grindar är följande:

  1. Industrigrind
  2. Manuell slaggrind till industrier
  3. Manuell skjutgrind till bostäder
  4. Enkel villa och förskolegrind 

Industrigrind 

En industrigrind som kan monteras separat eller i anslutning till motoriserade körgrindar samt nödutrymning. Vid krav och önskemål kan grindar kompletteras med olika tillbehör för optimal anpassning av anläggningen 

Manuell slaggrind till industrier

Slaggrinden är en av de mest prisvärda grindar vi att erbjuda er som kund. Det är en grind med statig konstruktion och grindbladet är monterar på helsvetsade stålprofiler med kraftiga gångjärn. Slaggrind tillverkas som standard med profyllnad och taggtråd som överklättringsskydd.

Skjutgrind som lämpar sig till bostäder

Skjutgrindar till bostäder är kraftulla. Automatiken är anpassade till det skandinaviska klimatets förutsättningar. Det finns möjlighet att anpassa skjutgrindarna för villa, bostäder eller områden som kräver skjutgrindar i mindre format och anpassat utseende. 

Enkel grind till både villa och förskola

Komplettera din villa och förskolegrind med en grindlösning för säker och smidig in- och utpassering. Villa och förskolegrinden har en robust konstruktion som levereras som standard med krenelerat nät som fyllnad.